cyprus beach volleyball

 

HISTORY
2006

2005

2004

2003

2002

2001

Other Seasons
history

 

 

EMAIL
email
pass

 

WEBSITE SUPPORTERS

totalcy cyprus

cyprus properties

cyprus volley

 

 

1989 - Ν.Ο.Αμμοχώστου

Αυτή την χρονιά έγιναν δύο πρωταθλήματα, ένα με 3-3 και ένα με 5-5 παίκτες. Στο πρώτο πρωτάθλημα (3-3 παίκτες) νικήτες ήταν το Philips College ένω στο άλλο πρωταθλητές ήταν ο Ν.Ο.Α ΑΜS. Στον τελικό των 3-3 παικτών αντίπαλες ήταν οι ομάδες Philips College και Brent Cross.Το Philips College με τους Πουλλακό, Γ. Κοντό , Π. Κοντό και Κυπριανού νίκησε με σχετική ευκολία την Brent Cross που έπαιξε όμως με ελλέιψεις (έπαιξαν οι Α. Παπαφωτίου, Η. και Ν. Καδής ενώ απουσίαζε ο Άριστος Παπαδόπουλος που βρισκόταν στο εξωτερικό).

Το πρώτο σετ πήραν οι πρωταθλητές με 12-1 το δεύτερο οι δευτεραθλητές με 11-12 και το τρίτο και τελευταίο με 12-6 πάλι οι παικτες του πρωταθλητή Philips College για να τελειώσει το παιχνίδι έτσι με 2-1 σέτ. Τριταθλήτρια στο πρωτάθλημα αυτό αναδείχθηκε η ομάδα Ν.Ο.Α ΑΜS.

Στο άλλο πρωτάθλημα, στον μεγάλο τελικό έλαβαν μέρος οι ομάδες Ν.Ο.Α ΑΜS με τους Α. Κεφάλα, Α. Χαρτόσια, Σ. Πρωτοψάλτη, Γ. Στεφανίδη, Γ. και Α. Σπυριδάκη και Φ. Χ"Χαμπή. Αντίπαλος η ομάδα R.K.F με τους Ρ. Ανδρονίκου, Α Παπαφωτίου, Φ. Σαββίδη, Α. Αγαθοκλέους , Α. Παπαδόπουλο, Α. Κωνσταντίνου και Γ. Παπαδάκη. Πιό θετικοί και ψύχραιμοι οι παίκτες του Ν.Ο.Α ΑΜS προηγήθηκαν με 2-0 σετ τα οπόια πήραν με 12-6 και 12-4. Στο τρίτο σετ η ομάδα του R.K.F αντέδρασε και μείωσε σε 2-1 παίρνοντας το σέτ με 12-7. Νέα όμως αντεπίθεση των πρωταθλητών στο τέταρτο σέτ με σωστά αλλά και δυνατά καρφία, νίκησε με 12-8 και 3-1 σέτ παίρνοντας έτσι και τον τίτλο. Τριταθλήτρια στο πρωτάθλημα αυτό αναδείχθηκε η ομάδα ROXANES PUB.

Έπαθλα απονεμείθηκαν και στον γηραιότερο αλλά και στον νεαρότερο παικτη που πήρε μέρος στο πρωτάθλημα. Ως γηραιότερος παίκτης αναδείκτηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας της ΑΕΛ κύριος Ηλίας Μιχαηλίδης (1945) και ώς νεαρότερος ο Ανδρέας Λοιζίδης (1975). Επαθλο ήθους πήρε ο Πασχάλης Καραντώνης.

 
Website by TotalCy.Com - Copyright © 2001 - 2010
home | news | schedule | tables | history | links | contact