cyprus beach volleyball

 

HISTORY
2006

2005

2004

2003

2002

2001

Other Seasons
history

 

 

EMAIL
email
pass

 

WEBSITE SUPPORTERS

totalcy cyprus

cyprus properties

cyprus volley

 

 

1ον ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 1996

Αυτό το καλοκαίρι είχαμε το πρώτο επίσημο πρωτάθλημα Beach Volley υπο την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετόσφαιρας με τη συμβολή και συμπαράσταση των επίσημων χορηγών, της μπίρας "CARLSBERG", των παγωτών "KIMO NESTLE", και των φρουτοχυμών "ΚΕΑΝ". Το πρωτάθλημα περιλάμβανε τέσσερα τουρνουά .

Τα αποτελέσματα της διοργάνωσης είχαν ως ακολούθως: 1ον Τουρνουά (Παραλία Φοινικούδων) Οι ομάδες "ADIDAS EYE PRODECTION SUNGLASSES" με τους Μάκη και Μάριο Κοντό στους άντρες και "FLORA" με τις Αλεξία Ροτσίδου και Χρυστάλλα Καραγιάννη στις γυναίκες, θριάμβευσαν στο πρώτο τουρνουά Beach Volley στο πλαίσιο του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος. Η "ADIDAS EYE PRODECTION SUNGLASSES" εκμεταλλεύτηκε κάποια λάθη των αντιπάλων της, της ομάδας "ATHLETES FOOT" με τους Νίκο Χρίστου και Χάρη Σαββίδη, στο τέλος και πήρε τη νίκη με 15-13 και το χρηματικό έπαθλο 300 ΛΚ, ενώ έπαθλο 200 ΛΚ πήγε στους ηττημένους.Στο μικρό τελικό νικήτρια ηταν η ομάδα με τους Μάριο Χρυσοστόμου και Αντώνη Δημητρίου και πήραν το έπαθλο των 100 ΛΚ. Στο μεγάλο τελικό των γυναικών η ομάδα της "FLORA" επιβλήθηκε της "CHRISTIS FUN", με τις Ρούλα Κατσαμπή και Σώτιας Παπακυριακού με 15-9 και πήραν το έπαθλο των 150 ΛΚ, ενώ το έπαθλο για τη δευτεραθλήτρια ομάδα ηταν 100 ΛΚ. Την τρίτη θέση (50 ΛΚ χρηματικό έπαθλο) κατέκτησε η ομάδα "TEMPUS BOUTIQUE" με τις Π.Χριστοδούλου και Ε.Παστελλή.

2ον ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 1996
(Παραλία Φοινικούδων)

Στο δεύτερο τουρνουά η ομάδα "VIKING-Υπεραγωρά Ξενής" με τους Γιώργο Στεφανίδη και Αντώνη Δημητρίου πραγματοποίησε την έκπληξη κερδίζοντας την πρώτη θέση και το χρηματικό έπαθλο των 300 ΛΚ. Νίκησε στο τελικό την πρωταθλήτρια ομάδα του πρώτου τουρνουά, την ομάδα "ADIDAS EYE PRODECTION SUNGLASSES" με τους Μάκη και Μάριο Κοντό με 15-11.Στον μικρό τελικό η ομάδα "PRINCE" με τους Μάριο Χρυσοστόμου και Αντώνη Δημητρίου κέρδισε μετά απο ένα συναρπαστικό αγώνα την ομάδα "SPORTS CARE PAPHOS" με τους Πάνο Ηρακλέους και Χάρη Σαββίδη με 15-13 και παρέλαβε χρηματικό έπαθλο 100 ΛΚ. 3ον Τουρνουά (ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ) Δύο διεθνείς πετοσφαιριστές μας, ο Χάρης Σαββίδης του Παφιακού και ο Πάνος Ηρακλέους της Ομόνοιας, αναδείχθηκαν πανηγυρικά πρωταθλητές του 3ου τουρνουά.Αγωνιζόμενοι με τα Χρώματα της "MIZUNO" στο μεγάλο τελικό με αντίπαλο την "EUROLIFE-DUBIN" με τους Σπύρο Πρωτοψάλτη και Γιάννη Σιαπάνη απέφυγαν τα λάθη στα τελευταία στάδια της συνάντησης και επικράτησαν με 15-11 που τους χάρισε το χρηματικό έπαθλο των 300 ΛΚ, ενώ χρηματικό έπαθλο 200 ΛΚ απονεμήθηκε στη δευτεραθλήτρια ομάδα. Η "ADIDAS EYE PRODECTION SUNGLASSES" με τους Μάκη και Μάριο Κοντό ηταν η νικήτρια στο μικρό τελικό (χρηματικό έπαθλο 100 ΛΚ). Κέρδισε στο μικρό τελικό την ομάδα "REEBOK-ΥΠΕΡΑΓΩΡΑ ΞΕΝΗΣ" με τους Γιώργο Στεφανίδη και Αντώνη Δημητρίου. Έκπληξη όμως είχαμε και στην κατηγορία των γυναικών όπου η ομάδα "ΝΙΚΕ-FLORA" με τις Αλεξία Ροτσίδου-Χρυστάλλα Καραγιάννη, ηττήθηκε για πρώτη φορά. Στον τελικό η ομάδα "ΚΡΙΣΤΗΣ" με τη Ρούλα Κατσαμπή-Σώτια Παπακυριακού ηταν εντυπωσιακή και κατάφερε να επιβληθεί με 15-11 κερδίζοντας το πρώτο χρηματικό έπαθλο (150 ΛΚ). Η "CHROME GYM" με τις Νάγια Δρουσιώτου και Αντιγόνη Χριστοφόρουκέρδισε την τρίτη θέση και χρηματικό έπαθλο 50 ΛΚ, αφού νίκησε στο μικρό τελικό την πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα "SURVIVAL" με την Καίτη Σεργίου-Χριστίνα Ηλιάδου με 15-9.

4ον Τουρνουά (ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ)

Πρωταθλήτρια του τέταρτου τουρνουά αναδείχθηκε τελικά η ομάδα "ADIDAS EYE PRODECTION SUNGLASSES" με τους Μάκη και Μάριο Κοντό, που κέρδισε στον τελικό με 16-14 την ομάδα "CLOUD SHOES" που την αποτελούσαν οι Χρύσης Χρυσοστομίδης και Δώρος Τοουλιάς. Την τρίτη θέση και το χρηματικό έπαθλο των 100 ΛΚ κατέκτησε η ομάδα "EUROLIFE-DUBIN" με τους Σπύρο Πρωτοψάλτη και Γιάννη Σιαπάνη που κατέβαλε την ομάδα "ΝΑΧ" με τους Αντώνη Κωνσταντίνου και Δημήτρη Χρίστου με 15-3. Ο ΣΙΑΠΑΝΗΣ "ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ" Με το Γιάννη Σιαπάνη να ανακηρύσσεται "βασιλιάς της άμμου" ολοκληρώθηκε το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley. Στην τελική φάση προχώρησαν οι Γιάννης Σιαπάνης, Πάνος Ηρακλέους, Αντώνης Δημητρίου και Μάριος Κοντός. Ο Γιάννης Σιαπάνης κέρδισε και τους τρείς αγώνες του, ανακηρύχθηκε πανηγυρικά "βασιλιάς της άμμου" και πήρε βαρύτιμο κύπελλο και χρηματικό έπαθλο 400 ΛΚ. Ο Πάνος Ηρακλέους πήρε τη δεύτερη θέση και το χρηματικό έπαθλο των 200 ΛΚ. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Αντώνης Δημητρίου και στη τέταρτη ο Μάριος Κοντός, στους οποίους απονεμήθηκε χρηματικό έπαθλο 100 ΛΚ.

 
Website by TotalCy.Com - Copyright © 2001 - 2010
home | news | schedule | tables | history | links | contact