cyprus beach volleyball

 

HISTORY
2006

2005

2004

2003

2002

2001

Other Seasons
history

 

 

EMAIL
email
pass

 

WEBSITE SUPPORTERS

totalcy cyprus

cyprus properties

cyprus volley

 

 

Men's Tournament Protaras 15-16/07/2006

O ΑΝΔΡΕΑΣ Ζάνης και ο Γιάννος Ηλία ήταν οι μεγάλοι νικητές και στο δεύτερο τουρνουά του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ 2006 που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στα Γήπεδα Θαλάσσιων Σπορ του Δήμου Παραλιμνίου. Η ομάδα «Quake Guard Cyprus» που την αποτελούν δύο πετοσφαιριστές της περιοχής, o Δερυνειώτης Ανδρέας Ζάνης και ο Παραλιμνίτης Γιάννος Ηλία, μετρούν ήδη δύο επιτυχίες σε δύο τουρνουά και εμφανίζονται ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ζάνης και Ηλία επιβλήθηκαν στον τελικό, την Κυριακή το βράδυ υπό το φως των προβολέων την ομάδα «Galaxia Estates» με τους Βασίλη Μιχαήλ και Πάρη Χριστοφή με 2-0 σετ (21 - 19, 21 - 17). Οι νικητές του τουρνουά, κέρδισαν χρηματικό έπαθλο 300 λιρών και οι δευτεραθλητές (Μιχαήλ / Χριστοφή) 200 λίρες. Στον μικρό τελικό, νικήτρια ήταν η ομάδα των Μάριου Χρυσοστόμου / Χάρη Σαββίδη που κέρδισαν τους Ιάκωβο Κουμή και Παντελή Φελλά με 2-0 σετ και χρηματικό έπαθλο 100 λίρες (το έπαθλο για τους ηττημένους ήταν 75 λίρες).
Το φετινό πρωτάθλημα διοργανώνεται από την ΚΟΠΕ και την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και διεξάγεται με τη χορηγία του ΟΠΑΠ, του Δήμου Παραλιμνίου, της ΣΠΕ Παραλιμνίου, της Oracle και της εταιρείας Tsokkos Hotels, περιλαμβάνει τέσσερα τουρνουά ανδρών, και θα ολοκληρωθεί το Σαββατοκυρίακο 5-6 Αυγούστου 2006. Στο δεύτερο τουρνουά είχαμε 21 συμμετοχές με αποτέλεσμα να χρειαστούν προκριματικά το πρωί του Σαββάτου. Συμμετείχαν όλα σχεδόν τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος, και δεν έλειψαν οι εκπλήξεις. Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ήταν το γεγονός ότι εκατοντάδες φίλοι του αθλήματος βρέθηκαν στα Γήπεδα Θαλάσσιων Σπορ του Δήμου Παραλιμνίου και παρακολούθησαν τους αγώνες μέχρι την ολοκλήρωσή τους.
Οι εκπλήξεις ξεκίνησαν από τη φάση των ομίλων και συνεχίστηκαν μέχρι το τέλος. Στα προημιτελικά οι Ζάνης / Ηλία κέρδισαν τους Ράπτη / Αχ. Πετρακίδη με 2-1 σετ, ενώ με το ίδιο σκορ οι Χρυσοστόμου / Σαββίδης κέρδισαν τους Τοφή / Σπανιά. Οι Μάριος Κοντός / Γιώργος Πλατρίτης που στο πρώτο τουρνουά έφθασαν μέχρι τον τελικό, αποκλείστηκαν από τα ημιτελικά από τους Βασίλη Μιχαήλ / Πάρη Χριστοφή που κέρδισαν με 2-0 σετ. Τέλος, οι Ιάκωβος Κουμής / Παντελής Φελλάς κέρδισαν στα προημιτελικά τους Λ. Αδάμου / Κ. Αδάμου με 2-0.
Στο πλαίσιο του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ 2006, το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο θα διεξαχθεί τουρνουά ανδρών. Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα έχουν όσα άτομα έχουν Κυπριακή Υπηκοότητα και τα οποία προηγουμένως έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Μπιτς Βόλεϊ της Κ.Ο.ΠΕ. Η δήλωση συμμετοχής κάθε ομάδας σε κάθε τουρνουά του Πρωταθλήματος γίνεται με την συμπλήρωση του ειδικού εντύπου» και κατάθεση του στην ΚΟΠΕ τηλ.22-663603, Φαξ 22-667808 και στο e-mail volleycy@spidernet.com.cy. Η δήλωση συμμετοχής πρέπει να υποβάλλεται το αργότερο μέχρι την 19.00 ώρα της προηγούμενης του τουρνουά Πέμπτης.
 
Website by TotalCy.Com - Copyright © 2001 - 2010
home | news | schedule | tables | history | links | contact